OVER

Persoonlijk contact

Bij mooie kranen heeft u als klant na het eerste contact steeds dezelfde contactpersoon. Zo blijven de lijnen kort en hoeft U als klant niet elk gesprek alles uit te leggen. We hebben aan de andere kant ook rechtstreeks contact met de fabrikanten. Daardoor krijgt u snel en accuraat antwoorden op uw vragen. 

Eerlijke prijzen

We hanteren de laagst vindbare prijs online! Gegarandeerd! Heeft u een groot en derhalve interessant pakket mag u altijd om een persoonlijke prijs hiervoor vragen.

Groot assortiment

Ons assortiment is vooral op het gebied van Hotbath compleet. Alle artikelen, alle kleuren, alle variaties, en dat is héél veel bij Hotbath!

Gratis bezorging

Al vanaf €99,- wordt uw bestelling GRATIS bezorgd!

Over mooiekranenkopen.nl

mooiekranenkopen.nl, het grootste aanbod kranen

Wij zijn van oorsprong en nu nog steeds een familiebedrijf dat onder de naam Toon den Otter al sinds 1978 in de sanitair wereld zit. We zijn meegegaan met de nieuwe ontwikkelingen waarin een webshop niet kan ontbreken. Naast sanitairlokaal.nl hebben we voor de kranen een specialistische website opgezet. Hier vindt u nu nog voornamelijk Hotbath kranen maar onze ambitie is om ons volledige kranen aanbod op termijn via de webshop aan te bieden. In onze fysieke showroom verkopen we naast Hotbath ook Breuer, Waterevolution, Wiesbaden, Hansgrohe enzovoort. Naar onze mening is echter Hotbath het meest compleet in aanbod van modellen en zeker ook in de kleuren.

E-mail:
Volg ons via:
X